ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΗΓΗΣ 31, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, Τ.Κ.: 15127      2106134984      6946353358      info@europaikesglosses.gr    

ΠΡΟΦΙΛ

Το V.E.L. (Velli European Languages) είναι κέντρο ξενόγλωσσων σπουδών το οποίο στεγάζεται σε σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις στα Μελίσσια, με πλήρη εκπαιδευτική οργάνωση για την ξενόγλωσση επιμόρφωση των σπουδαστών του.

Στόχος του είναι η σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας προσφέροντας ποιοτικές σπουδές υψηλού επιπέδου. Αυτό το επιτυγχάνει αξιοποιώντας το αυστηρά επιλεγμένο και άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό (με το οποίο σε πολλές περιπτώσεις διατηρείται συνεργασία πάνω από 20 χρόνια) και τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και της Παιδαγωγικής επιστήμης.

Η Κατερίνα Βελλή γεννήθηκε στο Sydney της Αυστραλίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1987 και στα Μελίσσια από το 1991.

Λόγω των μεγάλων ποσοστών επιτυχίας των μαθητών της στα επίσημα πτυχία διαχρονικά, έχει αποσπάσει τα εύσημα των αρμοδίων στο Βρετανικό Συμβούλιο και στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, προφορικώς αλλά και γραπτώς.

Το πρόγραμμα σπουδών, η επιλογή διδακτικού υλικού καθώς και η οργάνωση και λειτουργία του V.E.L. βρίσκονται κάτω από την καθημερινή επίβλεψη και παρακολούθηση της κυρίας Βελλή, ενώ είναι δεδομένη και η καθημερινή διδακτική της παρουσία.

Διεύθυνση Σπουδών
Κατερίνα Βελλή
Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η Κατερίνα Βελλή διδάσκει αγγλικά σε όλα τα επίπεδα τόσο κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους όσο και στα εντατικά θερινά μαθήματα. Η αγγλική γλώσσα είναι μητρική της.

Όλες οι συνεργάτιδες του V.E.L. είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημίου, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και διδασκαλίας ξένων γλωσσών. Η πολυετής συνεργασία και η ουσιαστική προσφορά του εκπαιδευτικού προσωπικού αποδεικνύεται από το γεγονός, ότι οι μαθητές σημειώνουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις των επίσημων πτυχίων όλων των ξένων γλωσσών που διδάσκονται στο V.E.L.

MULTIMEDIA (ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ)

Τα Multimedia συμβάλλουν σημαντικά στην «οπτικοποίηση» και «ζωντάνεμα» των μαθημάτων.

Ο μαθητής έχει την δυνατότητα να ακούσει διαλόγους από ξένους ομιλητές και μετά να ηχογραφήσει τη δική του φωνή και να συγκρίνει την προφορά του με τον ξένο ομιλητή.

Έτσι μέσα από τον ήχο και την εικόνα αφομοιώνει καλύτερα και η επαφή με τη ξένη γλώσσα γίνεται πιο δημιουργική.

Ο διαδραστικός πίνακας (Interactive Whiteboard) χρησιμοποιείται εκτεταμένα στα συστήματα εκπαίδευσης των ανεπτυγμένων χωρών επειδή εξασφαλίζει το ενδιαφέρον και την ενεργητική συμμετοχή των μαθητών με αποτέλεσμα την απόκτηση γνώσεων γρήγορα και ευχάριστα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΗΓΗΣ 31, ΜΕΛΙΣΣΙΑ

     Τ.Κ.: 15127

 2106134984

 6946353358

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χάρτης - Φόρμα Επικοινωνίας

Το Φροντιστήριό μας

Το V.E.L. (Velli European Languages) είναι κέντρο ξενόγλωσσων σπουδών το οποίο στεγάζεται σε σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις στα Μελίσσια, με πλήρη εκπαιδευτική οργάνωση για την ξενόγλωσση επιμόρφωση των σπουδαστών του.

Στόχος του είναι η σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας προσφέροντας ποιοτικές σπουδές υψηλού επιπέδου. 

Δείτε περισσότερα...